Litt om Choy

Choy er en kompakt, feminin, nydelig dame som flyttet til oss Januar 2019.

Før hun kom til oss bodde hun på kennel Daloms Tinderly i Sverige. Der levde hun sammen med flere tisper uten at det var noe problem.

Choy elsker kos og oppmerkosmhet. Så kan hun få sitte på fanget så gjør hun gjerne det. 

Inne så er hun rolig og lager ikke noe bråk. Hun går løs sammen med de andre hvor som helst i huset. Ovenfor Davvi har hun påtatt seg en liten morsrolle og driver med oppdragelse inni mellom når det trengs (Davvi er for tiden en ungdom på 1,5år). Hun har et tydelig språk som ikke er vanskelig å lese for verken 2 eller 4 beinte.

Hun er lettlærd og tar det meste etter en kort stunds trening. Hun har fått prøvd seg på spor noe som går veldig fint. Det er ikke noe problemer å finne elgen i skogen. 

😀

Choy syns at det er hun som skal bestemme over hannene og det må de bare finne seg i. Hun er mild, men bestemt og veldig flink til å "styre" hannene. Samtidig kan hun også finne på å invitere til en liten lekestund bare det ikke blir for voldsomt. Da er det nok.

Hun elsker å gå tur og kan godt være løs. Hun går ikke så langt fra oss tobeinte og kommer raskt tilbake om man roper på henne.

Fremmede folk er bare gøy.. jo flere man kjenner jo flere venner må være mottoet hennes. Choy er tvers igjennom sjarmerende og god fra nesetupp til halesvans.

 Choy har en tett god pels i passe lengde. Pelsen er viltfarget og hun er 46cm høy.

Choy har flere kull i Norge og Sverige, hvor Cisko, Davvi og Ailo er far til 3 kull. Alle valpene fra disse kullene er omgjengelige trivelige friske valper. Helsestatus til valpene finnes hos SKK og NKK.

Choy skal ikke avles på videre siden hun har hatt sine kull og har pensjonert seg.  

😀

Nyeste kommentarer

07.06 | 15:19

Jag är intresserad av valp har du nå kull pågång
Har haft finsk lapphund och söker en tik
Bor ute på landet med stor gård och skogen intill

Mvh mirelle

16.03 | 19:04

Hei. Planlegger du kull i 2021? Mvh Gry

20.02 | 17:15

Hei.
Jeg lurer på om dere planlegger valpekull i 2020?

Jeg heter Ingrid Eriksen Kostamo, er 22 år og bor i en sokkelleilighet i Trondheim. Jeg bor ikke så veldig langt unna skogen (ca 10 min unna). Jeg er singel, har mye tid til overs i min hverdag og f

02.12 | 10:58

Gratulerer med hjemmeside :)

Del denne siden