Lappholens Choy

Choy er en kompakt, feminin, nydelig dame som flyttet til oss Januar 2019.

Før hun kom til oss bodde hun på kennel Daloms Tinderly i Sverige. Der levde hun sammen med flere tisper uten at det var noe problem.

Choy elsker kos og oppmerkosmhet. Så kan hun få sitte på fanget så gjør hun gjerne det. 

Inne så er hun rolig og lager ikke noe bråk. Hun går løs sammen med de andre hvor som helst i huset. Ovenfor Davvi har hun påtatt seg en liten morsrolle og driver med oppdragelse inni mellom når det trengs (Davvi er for tiden en ungdom på 1,5år). Hun har et tydelig språk som ikke er vanskelig å lese for verken 2 eller 4 beinte.

Hun er lettlærd og tar det meste etter en kort stunds trening. Hun har fått prøvd seg på spor noe som går veldig fint. Det er ikke noe problemer å finne elgen i skogen. 

😀

Choy syns at det er hun som skal bestemme over hannene og det må de bare finne seg i. Hun er mild, men bestemt og veldig flink til å "styre" hannene. Samtidig kan hun også finne på å invitere til en liten lekestund bare det ikke blir for voldsomt. Da er det nok.

Hun elsker å gå tur og kan godt være løs. Hun går ikke så langt fra oss tobeinte og kommer raskt tilbake om man roper på henne.

Fremmede folk er bare gøy.. jo flere man kjenner jo flere venner må være mottoet hennes. Choy er tvers igjennom sjarmerende og god fra nesetupp til halesvans.

 Choy har en tett god pels i passe lengde. Pelsen er viltfarget og hun er 46cm høy.

Choy har to kull i Sverige, hvor Cisko er far til det ene kullet. Alle valpene fra disse kullene er omgjengelige trivelige friske valper. Helsestatus til valpene finnes hos SKK.

 

Choy har ikke vært på mange utstillinger, men det tar vi igjen til neste år.

😀

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.05 | 11:11

Kan du kontakte Marita Askblom? Hun har en FL som trenger nytt hjem. Eller sende meg en mail på: margr-f@online.no

...
03.05 | 12:47

Hej igen! Frågar igen om du har ett förslag på npgon som säljer en vuxen hund? Jag bor i Storlien och i Åre, intresserad av en lapphund!

...
25.04 | 20:15

Hei og takk for at dere tar kontakt.
Men, vi skal ikke ha kull før høsten 2021.

...
25.04 | 12:04

Hei, vi er et ektepar fra Son som ønsker oss veldig en finsk lapphund valp. Vi har hatt en finsk lapphund tidligere, så kjenner rasen godt. Kull i 2020?.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE