Jehnajan Tyyppi; Birk

Og med en så god hund som Ailo så vil man bare ha flere. Og dermed kom Birk i hus sommeren 2013 🤪

Birk er nå blitt 3 år og en rolig stødig hanne. Her har man det ikke travelt med noe som helst. Livet skal nytes i fulle drag og da trenger det ikke å gå så fort.

Birk liker å leke og sier ikke nei takk til en liten brytekamp. Han synes også at turer i fjellet er deilig og studerer gjerne både bier og blomster på sin vei.

Birk er nok ikke like bestemt som de andre to. Han innordner seg og tar livet med ro. Han er søt som sukker og rolig som få. Det er kun om maten kommer litt sent at han skrur tempoet litt opp. Han elsker å bli kjent med folk og sjarmerer alle i senk med sitt rolige behagelige vesen.

Birk er en kraftig plugg og har matlyst som en bjørn. Han er av den tyngre sorten. Pelsen hans er sort med lyse tegn og veldig tykk med god lengde.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.05 | 11:11

Kan du kontakte Marita Askblom? Hun har en FL som trenger nytt hjem. Eller sende meg en mail på: margr-f@online.no

...
03.05 | 12:47

Hej igen! Frågar igen om du har ett förslag på npgon som säljer en vuxen hund? Jag bor i Storlien och i Åre, intresserad av en lapphund!

...
25.04 | 20:15

Hei og takk for at dere tar kontakt.
Men, vi skal ikke ha kull før høsten 2021.

...
25.04 | 12:04

Hei, vi er et ektepar fra Son som ønsker oss veldig en finsk lapphund valp. Vi har hatt en finsk lapphund tidligere, så kjenner rasen godt. Kull i 2020?.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE