Ønsker du valp fra meg ta kontakt på telefon eller mail.

Om du vil kan jeg sette deg på "interesse-liste" for valp. Om du senere skulle ombestemme deg eller hente valp fra en annen kennel setter jeg pris på å bli informert. 

Fortell meg hvem du er og hva du ønsker å tilby valpen.

Valper fra meg leveres registrert i NKK og med ID-chip, helseattest og valpefôr fra Eukanuba og Agri. De leveres med pass i steder for vaksinebok, slik at de fra 8-ukers vaksinen har alle vaksinene sine i passet. Da er det lettere å ta dem med utenlands om man ønsker det. (Uansett må krav til å ta inn hund i det landet man ønsker å reise til sjekkes opp siden kravene til vaksiner er forskjellig fra land til land).

Jeg ønsker veldig gjerne at valpekjøpere skal være medlem i Norsk Kennel Klubb og Norsk Lapphundklubb. Dette for at dere som hundeeiere skal komme med i fellesskapet som klubbene tilbyr.

Valpene har en livsforsikring i Agria gjennom kennel Fjellvandreren som gjelder til dagen etter at dere har hentet valpen. For å unngå karantene tiden, på 20 dager, er det derfor viktig at du/dere sender søknad om forsikring til Agria første arbeidsdag etter at valpen er hentet.